Îți mulțumesc că exiști, Mamă! - Popa Alexandru-Iosif
Poezie adăugată de: Popa Alexandru-Iosif

    marți, 12 ianuarie 2016

Mama e un cuvânt sfânt,
Magic pe acest pământ :
Ființa ce-n pântec ne-a purtat
Și mai apoi viață ne-a dat.

Tu m-ai învățat să vorbesc,
Să merg, să sper, să (te) iubesc ...
Tot ce-am fost, ce sunt, ce voi fi
Se datorează ție, să știi!

Mulțumesc că mă accepți
Și că mereu tu mă aștepți ...
Chiar de mă mai și dojenești,
Mereu de bine mă sfătuiești!

Să știi că te voi purta mereu
În mintea și-n sufletul meu ...
N-o să te uit niciodată
Și nu te dau pe lumea toată!

AVRIG, 12.01.2016



vezi mai multe poezii de: Popa Alexandru-Iosif




Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.



Comentarii:

Mi-a placut foarte mult poezia autorului Alexandru Iosif - "Iti multumesc ca existi, mama",e plina de sensibilitate!
Cuvintele care ies din inimă sunt rezultatul gândurilor,iar aici in aceasta poezie, cuvintele ating inima, ceea ce indică gândurile frumoase.
Cine are doar critici dovedeste un caracter neplăcut și plin de mândrie, iar mândria este o măsură negativă..
Multumim pentru poeziile frumoase!
salmadvivi
marți, 30 iulie 2019


Stimata doamna Adina, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sfaturi, o sa tin cont. Dar problema este ca Mister Blacks stie doar sa critice, nu sa si aprecieze munca... Sincer sa fiu, cum am scris si in poemul "Eu si poezia", eu sunt un simplu licean care scriu versuri din pasiune, cu scopul de a transmite un mesaj, atat ... Numai bine! :)
Popa Alexandru-Iosif (autor)
marți, 12 ianuarie 2016


Draga Alexandru , te asigur ca nimeni nu ti s-a adresat cu rea-vointa. Tu ai ceva special , si anume dorinta de a scrie poezii, iar pentru varsta ta ,in ziua de azi , este laudabil. Daca vei lua in serios sfaturile vei evolua , te asigur. Si eu am fost la fel ca tine ..:) ...Stii cat asteptam sa imi spuna cineva unde gresesc ? Ma bucuram cand mi se atragea atentia si primeam un sfat :) Sa stii ca am invatat mult de tot din sfaturile primite si daca vei proceda la fel , vei evolua.
Cu drag.
Adina Speranta
marți, 12 ianuarie 2016


Mister Blacks, in afara de a comenta mereu negativ la orice poezie scrisa de mine si la a ma critica, mai stiti si altceva?! Nimeni nu e perfect, pe mine ma intereseaza ca mesajul pe care il transmit prin creatiile mele sa ajunga la cititori. Daca nu va place, nu va obliga nimeni sa imi cititi poeziile, ba chiar va rog ca de acum incolo sa le ignorati. Poate asa e mai bine. Numai bine!;)
Popa Alexandru-Iosif (autor)
marți, 12 ianuarie 2016


In afara de puritatea sentimentelor pentru mama, aceasta postare cu greu o pot incadra in categoria "poezie". nu e suficient sa potrivesti in rima imperecheataanumite cuvinte, nu-i suficient; fa un exercitiu : citeste versul "mama e un cuvant sfant" si imediat citeste versul "fiinta ce-n pantec ne-a purtat"; se leaga cele doua versuri? nu, nu se leaga, te poticnesti in citirea lor; inainte de a mai incerca sa scrii in versuri, cerceteaza ce este iambul, troheul, care sunt regulile de baza ale poeziei in versuri; daca vei intelege, vei evolua; daca te ambitionezi sa continui astfel, nu vei castiga nimic
blacks
marți, 12 ianuarie 2016