La Dumnezeu, o zi-i cât ani o mie - andreionthepoetry
Poezie adăugată de: andreionthepoetry

    luni, 23 noiembrie 2015

La Dumnezeu, o zi-i cât ani o mie,
Deci nu-L lăsa ca în zadar să bată
La poarta ce-o ţii bine încuiată,
Căci fiece secundă care trece
E pentru El o-ntreagă veşnicie!

Vezi, nu cumva, când vremea-ţi vine ţie
Să baţi la poarta Lui cu îndârjire,
Căindu-te că nu I-ai dat iubire,
Afară să te lase El pe tine
Din veşnica, cereasca-mpărăţie...

La Dumnezeu, o zi-i cât ani o mie...



vezi mai multe poezii de: andreionthepoetry




Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.



Comentarii:

Draga Gerra, trebuie in primul rand sa-mi cer scuze pentru intarzierea in raspuns, dar timpul nu ma lasa sa intru mai des pe site.

Sunt coplesit de mesajul tau minunat! Patrund cu privirea sufletului pana acolo incat identific bucuria pe care o emani si pe care nu eziti sa o transmiti, sa o impartasesti si celorlalti! Randurile tale sunt un adevarat cadou de ziua mea si-ti multumesc din inima pentru ele! Voi tine cont de cele ce mi-ai spus in ele si voi incerca sa accesez mai mult planul acesta pozitiv pe care-l evoci, insa fara a-l abandona pe cel in care eu consider necesar sa atrag atentia asupra influentei nefaste a pacatului si a ruperii de Dumnezeu asupra chiar a lumii intregi, rezultata din actiunea individuala a fiecaruia din noi. Pentru ca avem optiunea de a incerca sa ne salvam doar pe noi, personal, indiferent de prabusirea lumii, sau de a ne salva si de a atrage atentia si altora ca e momentul sa o faca, constentizandu-i asupra drumului gresit pe care nimeni nu trebuie sa-l urmeze.

De ceea ce ma tem eu este sa nu fie asimilat mesajul meu ideii ca eu insumi am cazut in deznadejde, pentru ca nu acesta este. Dar tonul grav pe care il abordez este unul al tristetii cu privire la alegerile nefaste ale celor care esueaza.

Dincolo de toate acestea, eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile pe care le primesc permanent, zi de zi, de la El.

Iar tie iti multumesc inca odata pentru cuvintele tale de mare insemnatate pentru mine!
andreionthepoetry (autor)
sâmbătă, 05 decembrie 2015


Dragă Andrei - în această zi specială pentru noi și pentru tine în mod deosebit, îmi amintesc ce spunea Maica Teresa când era chemată să participe la tot felul de marșuri și mitinguri CONTRA a ceva! ”Pe mine să mă chemați când veți face un marș/miting PENTRU ceva...” Îmi pare mie (iartă-mă de greșesc) că ești prins acum în mai multe războaie interioare ”contra” - că sunt tare ale lumii sau ale tale nu importă - oricum sunt neproductive! Tot ce e contra anulează legile CREAȚIEI, construiește nu distruge! Activează și supraactivează codul luminii și al bucuriei din tine! Nu te lăsa prins în sorburile tristeții și-ale disperării - pentru că astfel vei hrăni energetic tocmai forțele pe care vrei să le distrugi! Întunericului i se opune doar lumina, nimic altceva! Și nu face imensa greșeală de a disprețui rolul poeziei și a ceea ce facem noi aici – părânduți-se neimportant, neîndestulător acestor vremuri cumplite pe care le traversează acum omenirea! Nu uita că Dumnezeu este Cuvânt, și tot ceea ce numim realitate palpabilă acum un este decât materializarea unor gânduri și cuvinte încărcate de toată energía credinței celor ce le-au dat drumul în univers! ”Cuvântul care zidește și cuvântul care dărâmă”! Ești deja în linia întâi a unui front de lumină în care poți zidi miracole – îți lipsește doar credința în identitatea ta celestă! Cine ești tu și ce potențialități de manifestare ai acum și aici – doar tu poți hotărî! Dacă vei hotărî că ești un nimeni și un păcătos – forțele de pe acest nivel le vei pune în mișcare! Dacă vei hotărî că ești un fiu al luminii venit să dea strălucire lutului și efemerului – forțele energetice de pe acest nivel le vei pulsa! Ești ceea ce vrei tu să fii din infinitul esenței tale!
Urmează-ți propriul sfat și deschidei lui Dumnezeu poarta încrederii în identitatea ta!
Eu te îmbrățișez cu toate cerurile mele! Cu mare drag!
Gerra Orivera
marți, 01 decembrie 2015


Dragi mei, va multumesc din suflet pentru urarile voastre calde! Si eu va doresc numai bine si sa fiti fericiti! LA MULTI ANI va spun si eu pentru Ziua Nationala!

Nu am mai intrat de foarte mult timp pe site si marturisesc ca sunt putin cam rupt de poezie in ultima vreme, insa imi doresc sa revin asupra unor poezii pe care le-am vazut fugitiv si care mi-au placut tare, tare mult si la care vreau semn de lectura.

Va multumesc mult inca odata, Mirela, Adina, Aurel! Cu drag si aprecieri sincere pentru gestul vostru!
andreionthepoetry (autor)
marți, 01 decembrie 2015


LA MULȚI ANI, ANDREI! SĂNĂTATE ȘI FERICIRE ÎȚI DORESC!
ALapis
luni, 30 noiembrie 2015


Dragă Andrei, îţi doresc fericirea să te însoţeasca , să ai belşug in casă, in suflet doar iubire, să-ţi fie zilele senine şi gândul tău să înflorească în poezia ta duioasă...
Te aşteptăm, Andrei, să te intorci printre noi . :)

LA MULŢI ANI ! :)
Adina Speranta
luni, 30 noiembrie 2015


"Fericirea te face frumos, încercările te fac puternic, regretele te fac uman, eșecurile te fac umil, succesul te face să strălucești, Dumnezeu te face să continui".
Cu mult drag, căldură și prețuire iți urez LA MULȚI ANI, ANDREI !
mirimirela
luni, 30 noiembrie 2015


Va multumesc mult tuturor!
andreionthepoetry (autor)
miercuri, 25 noiembrie 2015


frumoasa chemare in versuri...
cu drag,
danab
marți, 24 noiembrie 2015


Frumoasă poezie! Felicitări Andrei!
Nelu Preda
marți, 24 noiembrie 2015


Da, e frumoasă... Şi mie-mi place!
Cristi.An
marți, 24 noiembrie 2015


Îmi place ideea poeziei, e superbă.
sim sim
marți, 24 noiembrie 2015


Mirela, ma bucur tare, tare mult de aprecierile tale! Si ma bucur daca te-am starnit sa dai si replica unora dintre postarile mele, pentru ca asta inseamna ca elşe au ecou. De-abia astept sa aduci pe site aceste creatii!

Cat despre mine, recunosc, de cand s-au precipitat evenimentele in lume, ma framant mai mult, insa nici vorba sa deznadajduiesc :) Şi da, avandu-I cu noi pe Hristos si pe sfintii Lui Dumnezeu, vom invinge!

Iti multumesc pentru cuvintele tale minunate!
andreionthepoetry (autor)
marți, 24 noiembrie 2015


Dragă Andrei, mă bucur nespus de câte ori iți citesc postările care, nu numai că îmi plac foarte mult, dar m au și inspirat și am îndrăznit să dau o replică poeziilor tale. Le voi posta în cursul acestei săptămâni. Chiar dacă nu am comentat întotdeauna, vreau să știi că te am citit mereu și am remarcat o tristețe profundă. Îți doresc din suflet pace, liniște sufletească și, mai ales, nu deznădăjdui ! Cu Dumnezeu în inimă și cu Maica Domnului de mână, avem puterea să depășim ORICE. Uniți, vom învinge !
Cu drag
mirimirela
luni, 23 noiembrie 2015