- Distribuie pe:
-
Împărtăşeşte-ne opinia ta:
Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Comentarii:
Admin > stiu ca nu ati uitat. Stiu de asemenea, ca si dvs considerati benefica aceasta sectiune. Insa, pana la a gasi o cale de implementare a sa, eu am rabdarea necesara. Ca sugestie principala, ar fi o rubrica, precum "Tema saptamanii", nu neaparat inserata ca o casuta, poate fi inserata si ca un buton, cum sunt acelea din bara de sus "acasa / poeti / membri" - si care odata accesat, duce la o pagina special rezervata pentru asta. Acolo, pe pagina, sa fie organizate textele, sub forma de link - si accesand legatura, utilizatorul vine in contact cu informatia. De asemenea, sa fie optiune si de comentarii/ inclusiv partea de editare a scrierii revenind autorului. Caci, poate unii vor dori sa stea de vorba asupra celor enuntate - care ar trebui sa cuprinda nu neaparat forma unui eseu, ci chiar si cateva enunturi, fraze, titluri, referinte. In nici un caz, nu as sustine copy-paste de pe alte site-uri, ci enunt propriu. Citatele pot fi incluse. Doar daca are aprobare scrisa, sau comunicata, de la un autor, are voie sa posteze eseu, ori alta scriere. In rest, de preferinta, idee personala - viziune. Sectiunea - ma refer la partea de design, nu stiu; probabil o poza mare si frumoasa pe mijloc cu sigla poetii-nostri, dedesubt un scris mare "Tehnica Literara", urmand ca mai jos sa fie linking system, ceva cum e la wiki.
Aurel > desigur, si la dezbateri, se poate face cate ceva, din punctul acesta de vedere. Insa o sectiune inclusa, ar fi ideala.
Th3Mirr0r
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
Am înțeles,Th3Mirr0r , Propun sa faci o rubrică la dezbateri și sa vină fiecare cu o inovație alături pentru a dezvolta ideea ta.O zi bună.
ALapis
marți, 01 septembrie 2015
@th3mirr0r
Cu siguranta nu am uitat de propunerea dumneavoastra. As fi bucuros daca aveti timp sa-mi explicati mai in detaliu.
Cu stima,
admin
marți, 01 septembrie 2015
P.S: Pana atunci, am putea enunta anumite lucruri necesare, ca materiale de constructie a unei fundatii, intr-o postare la dezbateri
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
Aurel > am facut aceasta propunere; dumnealui a spus ca va concretiza, atunci cand se va putea, aceasta idee. Eu am rabdarea necesara.
Th3Mirr0r
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
Se poate deschide ce spui tu, Dan Stefănescu este un om deschis, a dezvoltat site-ul și cu ajutorul ideilor noastre, fă-i această propunere ,are o rubrică special pusă cu înbunătățiri aduse site-ului.Posteaza ideea ta la acea secțiune și sunt sigur că te va asculta.
ALapis
marți, 01 septembrie 2015
Aurel > daca o sa se deschida o sectiune in site, despre Tehnica Literara, cu drag voi contribui.
Fiecare are un rol distinctiv, critic/analitic - la fel cum si diferite tipuri de scrieri. Nu neg insemnatatea fiecarei parti implicate. Insa ca sa putem evolua, trebuie sa intelegem bazele, fundatia.
Th3Mirr0r
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
În general , ambele variante de analiză și critic am fost ajutat mult de Adina,câteodată de Critic, Stomff, Miri uneori. încă mai am să evoluez, sunt multe de învățat și studiat.
ALapis
marți, 01 septembrie 2015
P.S: Desigur, orice scrieri, sunt de ajutor, vastitatea informatiilor si nu numai, ajungand un folos real [aplicabil nu numai in arta spatial temporala]
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
Aurel > Nu cratima, virgula, i.e. punctuatii, ori alta parte lexicala/morfosintactica, reprezinta o problema, in exprimare. Ci greutatea unui vers.
Daca am analiza un emistih, sau un distih?!..
Th3Mirr0r
th3mirr0r
marți, 01 septembrie 2015
Th3Mirr0r ,îți marturisec că scrierea acestor cărți al lui Blok mi-a înbunătățit cu mult stilul de exprimare, m-ai ales că se folosesc foarte multe cratime, eu nefiind un experimentat în scris m-a ajutat mult.
ALapis
luni, 31 august 2015
Aurel > urmaresc cu drag aceasta serie de poezii, atat de la acest mare poet rus, cat si de la ceilalti; traducerile le gasesc absolut cat mai apropiate de ceea ce dorea poetul, sa spuna; calitatea scrierilor consider ca are greutatea necesara, incat sa ma determine sa citesc - si nu numai, sa vizualizez tablouri atat cromatice, cat si pline de inteles si de mare trebuinta sufletului.
Ah.. iar ma gandesc la marele Shiskin, simtindu-ma in aceeasi pitoreasca sfera, cu parfum de conifere si luand-o pe urmele ursuletilor..
Th3Mirr0r
th3mirr0r
luni, 31 august 2015