Caianemus - creaţii proprii

Creaţii proprii | Poeziile altor autori | Texte | Proverbe | Translations |

Caianemus Sunt doar în trecere pe aceste meleaguri ale Creației.

În trecerea mea, mi-am făcut o părere clară despre această lume și cum funcționează ea. Am luat la cunoștință potențialul ei de a distruge dar și de a crea, cu alte cuvinte am studiat această lume de când mă știu, o studiez încă, și de oricâte ori am avut ocazia m-am traspus în personaje alese de Spirit, pentru a învăța despre stări, despre minte și jocurile ei în viața unui om.

Între timp am descoperit meditația, am învățat conectarea cu spiritul - cel ce sunt sau minele*- și nu demult m-am decis să mă revărs, adică să-mi dau examenul la această Școală a Vieții.

Știu că asta mi-a mai rămas de făcut într-o scurtă perioadă de timp și am s-o fac prin poezie (Rime îmi place să numesc poeziile mele) și muzică.

Rimele sunt trăirile mele profunde, lecțiile învățate de la această viață până în prezent, iar faptul că ți le ofer și ție ca să le citești stimate cititor seamănă cu examenul vieții mele pe care eu îl dau acum - indirect Spiritul mă examinează prin tine.


Muzica, de un timp compun și muzică. Deocamdată este în lucru, când va fi gata o voi posta imediat.

*minele este acel ceva ce din totdeauna există (mereu învăță despre a trăi și ce poate să realizeze cu corpul-mintea+el implicat și îl împlinește) și va exista și după ce corpul fizic va muri împreună cu mintea limitată.

- - - - - - - - - - -