DON’T HALLOWEEN YOUR CHILDREN! - andreionthepoetry
Poezie adăugată de: andreionthepoetry

    miercuri, 28 octombrie 2015

What if the Halloween’s a mandatory task
For me to wear a sad and bloody mask?
I’ll not agree this kind of awful joy -
I want a normal, beautiful, nice toy!

I want a party celebrating life,
Not horror, murder, walking with a knife,
Not darkness which pretends that cares for me,
I want to be, I don’t want not to be!

No death, or sorrow, sadness or vampires,
No devil’s deep and terrible empires!
I want to put my childhood in God’s hands,
I want to live the Life that never ends!

‘Cause Jesus Christ makes promisses come true,
He never lies, He’s talking to you too!
Just let the bloody Halloween away
And put yourself right now on the right way!vezi mai multe poezii de: andreionthepoetry
Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Multumesc mult, draga Ali! Stiu ca esti o cititoare veche, dar tanara, pe acest site, iar aprecierea ta ma onoreaza si ma bucura, mai ales intr-un astfel de context. Cu mult drag!
andreionthepoetry (autor)
vineri, 30 octombrie 2015


awesome :)
ali
joi, 29 octombrie 2015


Dragii mei, multumirile mele nu sunt de ajuns pentru a va arata cat sunt de bucuros si recunoscator pentru toate aceste aprecieri!

Multumesc mult, Mirela, Adina!

Paul, multumesc! Voi incerca sa scriu si o adaptare in limba romana, dar nu sunt sigur ca voi reusi. In orice caz, nu stiu daca-i voi putea conferi aceeasi rezonanta a mesajului ca in original... Dar este o provocare pe care mi-ai lansat-o si vreau s-o onorez. Multumesc!

Draga Andrei, cuvintele tale imi aduc sentimentul reusitei si ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa fac astfel de versuri care sa placa atat de mult, cum mi-ati aratat cu totii! Marturisesc ca nu stiu cum suna Sonetele lui Shakespeare in original. Le voi cauta ca sa-mi dau seama de ceea ce spui, dar sunt constient ca unul ca mine, care este la prima (sau a doua, de fapt) incercare serioasa de a scrie ceva in engleza, nu are nici macar dreptul sa scoata nasul din peticul lui de posibilitati artistice, pentru a se uita cu jind la corifeii poeziei universale. De aceea, consideratiile tale ma onoreaza nemeritat de mult, iar eu nu pot decat sa iti aduc multumiri nemasurate!
andreionthepoetry (autor)
joi, 29 octombrie 2015


Este fara indoiala un semnal de alarma. Poezia este absolut superb scris inlimba engleza , limba in care nativii scriu greu cu ritm , masura si rima atat de bine asezate. Incercati sa cititi Shakespeare - sonete in limba epocii in care au fost scrise si chiar daca au o muzicalitate proprie , veti observa cat demult se poticneste la ritm si la masura. Felicitari Andrei pentru acest demers pe care il consider binevenit impotriva unui obicei reprobabil de a neuita traditiile si a imprumuta prostiile unor popoare mult prea eterogene si cu istorie prea scurta pentru a avea propriile lor traditii. Cu pretuire pentru talentul tau
stomff
joi, 29 octombrie 2015


Felicitări şi din partea mea Andrei. Dacă poţi, dăruieşte-ne şi o traducere aproximativă, te rugăm şi mulţumim anticipat.
pavalachepaul
joi, 29 octombrie 2015


Felicitari , Andrei ! A scrie intr-o alta limba este de admirat :)
Engleza mea nu e perfecta , jonglez mai usor in alte limbi straine, dar pot spune ca am inteles mesajul :)

I want a normal, beautiful, nice toy!...a normal life for girl and boy :)

:)) as fi pus pluralul ,dar stricam rima :))

Cu drag , Andrei!
Adina Speranta
joi, 29 octombrie 2015


Foarte, foarte frumoasă poezia, dar ultima strofă și mesajul sunt absolut MINUNATE ... Felicitări din suflet, Andrei !
Cu drag,
mirimirela
joi, 29 octombrie 2015


Multumesc mult, Dana! Cu atat mai mult iti sunt recunoscator, cu cat spui ca nu stii engleza si, cu toate astea, nu ai ezitat sa-mi lasi un comentariu atat de pertinent si incurajator!

Simt ca nu mai pot cu sarbatoarea asta! Trebuie demascata cat mai mult, pentru ca vad la tot pasul victime - copii si oameni mari, parca sunt hipnotizati.
andreionthepoetry (autor)
miercuri, 28 octombrie 2015


eu sant "pe langa" cu engleza..:)
dar vreau sa te felicit pentru aceasta poezie,pentru constructia ei...rima..ritm...si pentru indrazneala mesajului adus...(chiar daca eu nu l-am inteles!)..:)))))
cu drag si pretuire,Andrei...
danab
miercuri, 28 octombrie 2015


Multumesc mult, Kiko! Ma bucur sa aflu asa ceva, ma onoreaza cuvintele tale si, la randul meu, am toata consideratia pentru tine!
andreionthepoetry (autor)
miercuri, 28 octombrie 2015


Felicitari Andrei pentru mesajul transmis de tine. Te urmaresc mereu si foarte rar intervin dar tin sa te asigur de toata stima mea.
kiko
miercuri, 28 octombrie 2015


Am scris aceasta poezie in engleza pentru ca baiatul meu a primit ca tema la ora de Engleza sa faca o poezie de Halloween! Inimaginabil, cum vor sa le bage in cap nenorocirea asta pe toate caile! Profesorii nici nu cred ca-si dau seama ce fac, de multe ori, saracii!

Baiatul meu de-abia a inceput sa dea cu nasul de limba engleza, asa ca nici nu se punea problema sa faca el o astfel de poezie, dar eu am luat-o ca pe o joaca pentru mine, insa o joaca serioasa. Sper sa-l conving ca nu e nicio rusine sa o citeasca la scoala si sa spuna ca a facut-o tatal lui.

O postez aici si trag iar un semnal de alarma pentru toata lumea! NU VA HALLOWEENIZATI COPIII!
andreionthepoetry (autor)
miercuri, 28 octombrie 2015