Definiția despărțirilor - Octavian Paler
Adăugat de: leonard

Nu știam că floarea amară a singurătății
are, dacă o atingi pe obraz,
sunetul unor pași care pleacă.vezi mai multe poezii de: Octavian Paler
Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

"Respir, respir "

Multumesc draga mea Adina!
leonard
joi, 16 iulie 2015


:))....NUuuuu...Sau da...eu eram ''vanduta'' lui Paler ,Minulescu si Nichita ! Paunescu l-am adoptat datorita cuiva :) ...si am sa recunosc fatis ca e exact genul meu , asa , putin mai rebel :)...si nu mai pot fara el !
Dar nu poti stabili un clasament al preferintelor pentru ca Paler este "ganditorul" ...Nichita ,ah, Nichita ...:) ..el este ''zburatorul "...Minulescu este ''romanticul"...si Paunescu este ''revoltatul patimas " ...:)...Arghezi ...este "cel profund" ...:)

Ii iubesc pe toti , nu ma pot opri la unul singur :)Fiecare ma atinge in mod diferit , cand vreau sa visez il citesc pe Nichita , cand vreau sa zambesc pe Minulescu , cand vreau sa cunosc profunzimea ..bat la usa lui Paler :)..si cand vreau sa ma simt in stare a ma lupta cu oricine ...il iau de mana pe Paunescu :)
Mie, fiecare poet imi induce o anumita stare si ii iubesc pe toti la fel ...pot continua lista la nesfarsit :)
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Nichita ,inainte de a muri ,stii?...:)
Adina Speranta
miercuri, 15 iulie 2015


Nu am cum sa ma supar Adina... Offf sunt prea batran sa fiu posomorat.. Hai sa iti zic un secret: va urmaresc pe toti; sincer sper sa nu se supere pe mine dar il stiu pe Admin... El il iubeste pe Paunescu si Minulescu( te rog nu te supara pe mine Admin, poti sa ma stergi daca vrei); Arghezi este preferatul domnului Aurel; Paler cred ca al tau.. Iar marele Nichita al meu..
leonard
miercuri, 15 iulie 2015


Leonard, postarile tale sunt poeziile mele indragite, dar chiar indragite , nu asa , in gluma:)...de aceea am scris asa ceva ..sper sa nu te superi :)...am remarcat o similitudine in preferinte, Paunescu , Nichita, Paler ,Arghezi ...Minulescu :)...

Ajuti mult acest site , postarile tale vin sa completeze operele poetilor consacrati , cu poezii superbe , si iti multumesc mult ! Sa stii ca iti urmaresc postarile :)
Adina Speranta
miercuri, 15 iulie 2015


Draga mea Adina.. Sunt doar un umil iubitor de poezie, nu am cum sa-ti citesc gandurile. Consideratie pentru tot ce faci pe acest site!
leonard
marţi, 14 iulie 2015


:) ...De ce imi ghicesti gandurile ? :)
Adina Speranta
marţi, 14 iulie 2015