Rugăciunea Tatăl nostru - pavalachepaul
Poezie adăugată de: pavalachepaul

    vineri, 18 decembrie 2015

Rugăciunea Tatăl nostru


Tatăl nostru care eşti în ceruri!
Sfinţească-Se Numele Tău.
Vie este Împărăţia Ta.
Făcă-se voia Ta – precum în cer aşa şi pe pământ.
Pâinea noastră cea de toate zilele: dă-ne-o nouă "Astăzi"
Şi ne iartă nouă GREŞELILE noastre -
Precum şi noi iertăm greşiţilor noştri.
Şi nu ne duce pe noi în ispită ci,
Ne izbăveşte de cel rău căci:
A Ta este Împărăţia, Puterea şi Slava -
În VECI.

18.12.2015.
Amin.vezi mai multe poezii de: pavalachepaul
Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Ar mai fi de adăugat aici... pentru cei ce nu prea cunosc; faptul că, trupul nostru uman... şi animal dacă doriţi; este alcătuit din... nu miliarde ci... triliarde de celuce. Ce este o celulă? Lumea nevăzută a lui Dumnezeu, aş răspunde eu căci, Dumnezeu, a făcut şi lumea văzută şi lumea NEVĂZUTĂ. Deci, cu microscopul vedem o celulă. Aceasta nu este tot deoarece, fiecare din aceste triliarde de celule... vii (căci mai sunt care mor lăsând locul altora tinere... vezi facerea lui Adam să se regenereze la infinit) au în interiorul lor... alte minuni de necrezut. Deci, a fi o întâmplare apariţia vieţii în Univers, este total exclusă datorită complexităţii prin care vieţuieşte un om. Acum, dacă, Dumnezeu ne-a alcătuit din aceste triliarde de celule... fiecare având informaţia ei... ficatul, informaţia lui; splina, informaţia ei, etc; cine le spune şi lor că sunt bolnave, Cine? În cazul nostru, creierul, le spune. Dar, creierul nostru este condus de multe ori nu de Dumnezeu... Creierul Central ci, de un alt dumnezeu ce doreşte distrugerea acestor celule. Prin rugăciunea divină de mai sus, demonul, care este o energie satanică având scopul să ne distrugă mental, ce face? Iese afară, zice Domnul Hristos. Deci, demonul, este o fiinţă vie nevăzută nouă, aşa cum, nici noi nu vedem o singură celulă. Mai mult, Domnul, a scos nu un singur demon ci, o legiune... 6 mii de soldaţi se aflau într-o legiune romană pe acea vreme. Şi gata, creierul nostru uman, este condus din... "Astral", mai zic unii oameni; şi înformaţia, ajunge la celula bolnavă din... ficat, inimă, splină... şi multe altele. Deci, nu cei sănătoşi au nevoie de "Doctor", de Domnul Hristos ci, bolnavul... zice Domnul. La cine se refera Domnul Hristos? Da, citiţi Sfintele Scripturi şi veţi afla căci, deşi zicem mulţi că suntem sănătoşi, NU suntem deloc sănătoşi ci, bolnavi datorită necredinţei noastre în Dumnezeu. Rostind această rugăciune, arătăm Creatorului credinţa noastră. Faceţi... rugaţi-vă cel puţin de 3 ori pe zi... dimineaţa, la masa de prânz şi seara la culcare şi, să vedeţi ce uşori vă simţiţi trupul. Probabil, demonul, are o greutate... apasă asupra organelor noastre... ne plezneşte o orteră la inimă (mi s-a întâmplat chiar mie făcând anul trecut infart) face el ceva să pierim mai repede. Ca de sfârşit, am mai spus că, am tras la imprimantă această rugăciune pe care o vedeţi şi voi şi... când mă scol sau mă culc... sau mă aşez la bucătărie la masă, dau cu ochii de aceasta lipită pe dulap sau perete şi, îmi amintesc... o rostesc,

Mulţumesc.
pavalachepaul (autor)
luni, 21 decembrie 2015


Nelu Preda, am citit materialul indicat unde eşti singurul comentator în... vară. Ce este interesant... oamenii de ştiinţă care în genere sunt atei şi fac diferite cercetări să contrazică pe cei ce cred în spusele Sfintelor Scripturi este că, recunosc... binefacerile acestei rugăciuni şi zic... fiecare vers, acţionează o glandă, dar cum, din senin? Nu, întradevăr pătrunde în aura ta... SUFLET îi spunem noi din vechi timpuri; pătrunde spuneam... un Duh, o energie şi, reglează, vindecă, mântuieşte. Citiţi ce spun ateii cercetători şi minunaţi-vă, citiţi:
***
Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent...

Este adevarata aceasta informatie, adica legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine, ea este recunoscuta astazi si de preoti din ce in ce mai multi recunosc acest fenomen.

Ce este de adaugat, e faptul ca rugaciunea aduce in cimpurile energetice umane, in aura, energia divina, lucreaza asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine in special pe hipofiza, glanda raspunzatoare cu neurotransmitatorii (dopamina si adrenalina si altii) apoi starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator si in special al sistemului sanguin.
***
Nelu Preda, memoraţi, vă rog; şi rostiţi această rugăciune rostită chiar de Dumnezeu deci, Dumnezeu zice şi se face, aşa se spune. Dacă Dumnezeu a zis să rostim de cât mai multe ori posibil această rugăciune sfântă, nu va face El ceea ce se spune în această rugăciune? Va face cu plăcere Nelu, va face. Ne va da pâine zilnic. Ne va păzi de cel rău care... nu trebuie să ne ferim a spune că se numeşte satana... o energie aidoma lui Dumnezeu, care intră în trupul nostru... în aura energetică a noastră şi... glandele, organele... ficat, inimă, sunt dereglate, ne îmbolnăvim, mergem la doctori, cheltuim bani cu nemiluita şi, rezultatul, de multe ori este unul singur... mai are puţin de trăit... cu medicamente, etc. Deci, câte beneficii ne poate aduce rugăciunea aceasta, este inegalabil... Domnul este Doctorul nostru de SUFLETE nu de trupuri căci, dacă sufletul tău... aura ta... cum zic oamenii de ştiinţă; este curat, tot trupul tău este plin de "Lumină". Aşa spune Domnul deci, "Lumina", nu este energia... Duhul Sfânt care purcede de la Tatăl?

Mulţumesc.
pavalachepaul (autor)
duminică, 20 decembrie 2015


http://actualitateintelectuala.blogspot.ro/2012/01/semnificatia-rugaciunii-tatal-nostru.html
Nelu Preda
sâmbătă, 19 decembrie 2015


fii binecuvantat!

Sarbatorile Nasterii Domnului cu tot ceea ce iti doresti...multa sanatate,fericire..si un an nou cu impliniri!

cu pretuire,
danab
sâmbătă, 19 decembrie 2015


merci mult.....
gabriela
vineri, 18 decembrie 2015


Multumesc
gianina
vineri, 18 decembrie 2015