Alta domnisoara - Dumitru Cristian
Poezie adăugată de: Dasada

    marţi, 21 aprilie 2015

-Cine esti? ce doresti ?
Astepti pe cineva...,
nu poti sa imi vorbesti ?
De ce ti-s mainile-asa reci?
Te uiti la mine...
ma-ntelegi ?
PArca te stiu Sau...
poate mi se pare !
Doar ochii tai-culoare ca de soare-
Detin o alinare!
Nu te sfii sa-mi spui !
Nu te sfii ! soptesc .
Iti sunt alaturi sa ajut ,
Prin ochii tai traiesc !


-E numai frigul asta de afara...
E numai glasul ei !
AStept sa o-ntalnesc
Si ,ca odinioara
Sa vina-n miez de seara.
Dar pan-atunci
Astept ,inghet...
Astept O alta domnisoara !vezi mai multe poezii de: Dasada
Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.Comentarii:

Promit sa nu mai comentez niciodata nicio postare a dumitale. Nu am vrut sa supar ci sa ofer un pic din experienta mea de viata . Daca acest lucuru deranjeaza este de ajuns asa cum am citit in mesajul Dvs ca nu este un demers binevenit. Eu nu am criticat ci am exprimat o opinie mai mult sau mai putin avizata. Fiind personala , ea poate sa nu corespunda cu ale celorlalti. Cu scuzele de rigoare intaresc promisiunea si fara ghilimele.
stomff
duminică, 26 aprilie 2015


e o poezie care exprima sinceritate si traire. cred ca sfaturile domnului stomff au prins bine.
dorina neculce
miercuri, 22 aprilie 2015


Multumesc dle " stomff" .Apreciez efortul pe care l-ati depus pentru a scrie cele 9-10 randuri pentru mine.ba mai mut ,am facut si cateva modificari "compozitiei" pentru a va face pe plac .Vreau sa stiti ca dorinta mea nu este de a scrie versuri pentru ca nu asta fac .Eu scriu poezii,imi scriu gandurile si amintirile.Daca forma/felul in care le scriu nu va place/convine ,pe baza unui argument destul de bun in cazul dumneavoatra ,as dori sa nu le mai cititi ..As dori sa nu mi le comentati ..Dorinta dumitale de a critica nu este altceva decat o imagine a sinelui .Am citit si alte comentarii lasate de dvs altor poeti ,scriitori si amatori si nu inteleg de ce atat de multa critica ?Sunteti un critic dur,poate intr-un mod bun dar sa stiti ca aici avem deja un critic ...avem deja ajutor .Toate cele bune !
Dasada (autor)
marţi, 21 aprilie 2015


Cred ca sunt mult prea multe greseli de exprimare pe care le faci in graba de a srie. Este insa greu de citit o compozitie care nu respecta regului elementare. "Astept pe alta domnisoara" nu este in limba romana literara. Se poate spune "astept o alta domnisoara" chiar daca intrebarea pentru stabilirea functiei gramaticale este "pe cine/ce?" A astepta pe o alta domnisoara suna ca si cum te-ai afla pe un peron de gara ori pe o strada laturalnica a limbii romane.
Comentariul meu nu este destinat sa te supere ci vrea numai sa te determine sa cauti constructii corecte . Dorinta ta de a scrie versuri este laudabila si pentru asta te apreciez. Dar pe acest site astept sa citesc texte corecte cat mai corecte. Multumesc.
stomff
marţi, 21 aprilie 2015