Ipocrizia umană
Adăugat de: Victor Borziac

Cel mai nobil gând este întotdeauna acel gând care conține o bucurie. Cele mai esențiale cuvinte sunt acele cuvinte care conțin adevărul. Cel mai exaltat sentiment este acel sentiment care conține dragoste.
Toți oamenii sunt speciali și toate momentele sunt deosebite. Trebuie doar să ne ascultăm inima. Recunoștința este cea mai puternică afirmație de apreciere. Credința cât un bob de muștar mută munții.
Toate acțiunile sunt condiționate de cele două stări de emoție: frica sau dragostea. Frica înfășoară în lux exteriorul, în schimb cucerește interiorul. Dragostea ne lasă goi pe dinafară, dar dăruiește tot ce avem mai scump. Secretul constă în a privi viața ca un proces de creație, nu unul de căutare. Nu venim pe această lume doar pentru a învăța niște lucruri, fie ele și imoprtante, ci să punem în valoare ceea ce știm deja. În cadrul acestei logici punem în aplicare ceea ce știm și ne reinventăm din nou prin propria experiență. În felul acesta ne simțim cu adevărat împliniți.
Am fost învățați că lupta face parte din viața noastră, e adevărat, dar nu ea reprezintă punctul final al evolouției, ci victoria câștigată în urma actului de capitulare.
Important nu e să te descoperi, important e să-ți dai seama cine vrei să fii. Salvarea nu se află în acțiunea altcuiva, ci în acțiunea și reacția proprie. Să fim, deci, noi înșine.


Distribuie:

  • Facebook
  • Twitter

Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.