Originea inimii mele
Adăugat de: Ella Viorela

CAPITOLUL 17

EPILOG

Pe cripta rece, se scurgeau lacrimi de ceară . O clipă reculeasă din amintire, comemorează veșnica pomenire, a celui ce a fost Jason Farow .

Ryan și Jack, ținându - se de mână, îngenunchiază lângă piatra funerară și înălțându - și ochii spre cer rostesc într - un duet serafic :

- Iată - ne frate ,suntem împreună așa cum ți - ai dorit și nedespărțiți vom rămâne !

Jack își continuă imnul de mulțumire .

- Îți mulțumesc frățiorul meu scump că mi l - ai adus pe Ryan , el poate compensa lipsa ta , este un om minunat, care îți va respecta memoria .

- Așa este ! Nu voi uita nicicând , că datorită ție trăiesc și îți promit solemn că voi avea grijă de cei pe care mi i - ai încredințat , îi voi iubi ca pe propria familie .

Ryan își întoarse fața către Maggie , luându - i mâinile într - ale sale le duse la buze și le sărută zicând :

- Mamă ,primește la sânul tău un fiu adoptiv, ce îți va fi veșnic recunoscător pentru șana la o nouă viață, ce i - ai dăruit - o cu drag,chiar dacă sufletul rănit nu își afla consolare . Tată, oricând ai nevoie de ceva ,apelează cu încredere la copilul tău . Asta vreau să fiu eu pentru voi , un fiu ! Nu mi - am propus să îl înlocuiesc pe Jason , el a fost , este și va fi o parte din voi , vreau doar să vă fiu alături, să împărtășiți cu mine necazurile și bucuriile, așa cum ați fi făcut - o cu el . Vreau să fim împreună , să ne vizităm și să ne bucurăm de viață așa cum se cuvine . Azi sunt un tip norocos ,am doua mame si doi tați . Ba mai mult de atãt ,am un frățior , pe care abia acum l - am dobândit , el este și va fi mândria mea .

- Și noi suntem norocoși să te avem în preajma noastră . Suntem onorați și binecuvãntați de soartă să avem un fiu ca tine !

Cu lacrimi în zâmbete, se desfătau cei regăsiți, in pelinul amarăciunilor pe un colț de magică splendoare, numită emoție infinită .

Pe limpezimea cerului albastru , un trup de ceață, își întindea brațele spre pământ, ,cuprinzand întregul format al tragediei , care l - a trecut între ingeri pentru eternitate.


Distribuie:

  • Facebook
  • Twitter

Împărtăşeşte-ne opinia ta:

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.